Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Volume -7- Mevsime göre Düğün Teması / Wedding Themes

Düğünü ne zaman yapsak? nerede yapsak? tema ne olsa? konuklar nasıl rahat eder? Biz ne istiyoruz? aralık mı? mayıs mı? nisanda da çok yağmur yağar?! ooooouf!!! mevsime karar verin gerisi kolay... Biz mi? Kasım aşkıyız mecbur sonbahar evliliği yapacağız.Ama kış konseptini sahip bir firma olsa kış evliliği yapmak isterdim. Gerçi tüm mevsimler güzel inanmazsan bak. İşte 4 mevsim ve gözalıcı temalar.Daha fazlas için kaynak linkleride sizinle paylaştım. Sen hangi mevsimde evlendin? Peki hangi mevsimde evlenmek isterdin?
Wedding, when should we do? Where shall we do? What is the theme? how comfortable the guests? What do we want? Is the range?for december? for May? It rains a lot in april?! RrrrHhhh! Decide on the season, the rest is easy ... We don? we are november lovers so we marriage will fall ... But not all seasons are beautiful. Do not believe us? Come on. Here are the four seasons and the wonderful themes. When did you get married? When would you like to marry?


1-Kış Düğünü; Kapalı alanda mavi ve beyazı buluşturan görselleri bir araya toplamak kaçınılmazdı. Sanki herşey peri masalındaymış gibi hissettiriyor. 
1-Winter Wedding, Indoor Use blue and white colors. It's like all fairy story. Peaceful, spectacular cold even though it seems.

2-Sonbahar Düğünü; Bizim gibi "Kasımda aşk başkadır." diyenler için turuncu ve toprak renklerini bir arada bolca göreceğiniz. En güzel portakal kokularının havaya yayıldığı bu mevsimde temanızın ana öğeleri tarçın, portakal, mandalina, yapraklar olabilir.
2-Autumn Wedding, like us, "Love is different in November." for those who. You can see plenty of orange, and a combination of the colors of the earth. The most beautiful scents of orange when diffused in the air. the main elements of your theme this season, cinnamon, orange, tangerine, can be dried leaves.
fall wedding ideas


-Yaz Düğünü;Kesinlikle deniz kum güneş... Çıplak ayaklarla deniz kenarında yapılan bir tören ve akşama dogru etrafı taşlarla çevrili alanlarda yanan ateşlerde yudumlanan kadehler. Masada yanan mumlar ve deniz kabukları. Deniz yıldızı ve kabugunu simgeleyen davetye ve nikah şekerleri...
-Summer Wedding, certainly, sea, sand, sun ... In a ceremony at the seaside with bare feet. Right around the evening fires burning in areas surrounded by stones. enjoyed local wines. Lit candles and sea shells on the table. Is not it a great atmosphere?

-İlkbahar Düğünü: Tabi ki de büyük bir alanda çimenlere kurulan tahta sandalyeler. Üzgünüz ama bu düğünde topuklu giyemezsiniz. Sıcak ve içten, herşey o kadar doğal hissettiriyor ki.Masaları buket çiçekler süslerken davette en giyilesi renkler mor,mavi ve yeşil olmalı.
-Spring Wedding: Of course, you can also set up a large grass area and wooden chairs. Sorry, but I can not wear heels at this wedding. Warm and sincere, everything feels so natural that ... Green, blue and purple robes for guests. Understated hair and makeup for the bride shabby. Bouquets of flowers at the tables.

kaynaklar; vias;
loadpaper.com
lavidacreations photography
thepartydress.net
creative catering companies have a amazing idea... please check :)
best,
S.

2 yorum:

Nora Ashira dedi ki...

Is the range? Derken aralik ayini kastediyorsan December oluyor o, range iki seyin arasindaki aralik, sanirim google translate kullanmissin, turkce yazdigin seyle ingilizcesinin cogunlukla alakadi yok

wantthefashion dedi ki...

december'ın aralık olduğunu bilmek için google translate kullanmama gerek. Bazen ing-tr yazıları bende birerbir aynı olmuyor. İlgin için teşekkürler :)