Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün-Nikah Hazırlıkları Volume -4- "gelinlikte İtalyan markası"

Gelin adaylarının gelinlik hariç tüm aksesuarlarını bir arada bulabildiği 4ONEBoutique’de bundan böyle İtalya’nın ünlü tasarımcısı Alberta Ferretti’nin gelinlikleri de gelin adaylarının beğenisine sunuluyor..

 Meraklıları arasında Sandra Bullock, Alessandra Ambrosio, Halle Berry, Patricia Clarkson gibi ünlü isimlerin yer aldığı, 1968 yılında ilk butiğini açan İtalyan tasarımcı, kısa bir sürede Milano’dan New York’a kadar pek çok ülkede ismini duyurmayı başararak Aeffe ile bir dünya markası haline geldi.
Kumaş katları, bükümleri ve dökümlü tasarımlarıyla öne çıkan AlbertaFerretti, gelinlik tasarımlarında özenle seçilmiş ipek ve saten kullanarak gelin adayının kusursuz görünmesi sağlıyor.
Gelin aksesuarlarını Türkiye’de ilk kez tek adreste buluşturan 4ONE Boutique’in Nişantaşı Abdi İpekçi’deki yerinde, ünlü modacı Alberta Ferretti’nin 2013 koleksiyonundan gelinlik modellerini bulmak mümkün. Her ayrıntının birbirini tamamladığı butikte İtalya’nın ünlü gelinlik ve duvak markası Peter Langner ve el yapımı duvaklarıyla kuğu gibi gelinler yaratan Creazioni Francesca markalarının yanı sıra, Floransa’nın Avrupa’daki kraliyet ailelerinin başını süsleyen Marzi şapka markası ile Francesco, Loriblu, Giorgio Iachini gibi köklü gelin ayakkabı markasının birbirinden özel ürünleri yer alıyor.


4ONE Boutique’de gelinler kendileri için özel hazırlanmış prova odasında, gelinliklerini de deneyerek, o güne eksiksiz ve sürprizsiz tüm detaylarıyla hazırlanabiliyor. Randevu alınarak kullanılabilen prova odası, Pazar günleri de hizmet veriyor.

Hiç yorum yok: