Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

87th Academy Awards / Red Carpet

Gwyneth Paltrow-Felicity Jones-Julianne Moore
Bir Oscar gecesinden daha selamın hellö pammıkşekerlerim.  Los Angeles’ta düzenlenen  87. Oscar Ödülleri müzik dünyasına nasıl giyilir gösterdi ve fevkaladenin fevkinde bir törenle gözlemizi şenlendirdi.Kırmızı halıda en seksi bakışlar birbirine aduket attı. Göğüs dekoltelerinden en parlak olanları fotoğraf kadrajlarını patlattı. Asaletinden ödün vermeyen abilerimiz ablalarımız yine ağzımızı açık bıraktı. İşte moda dünyasında iz bırakanlar ve "sen ne giydin bea?" sorusunu sordurtanlar...


Kitabının kurgusuna hayran kaldıktan sonra tüm duygusuyla rolünün hakkını veren kadın Rosamund Pike'dan başlamak istiyorum. Givenchy imzalı elbisesi ile törene katıldı. Yaşına fiziğine yakıştırdığım elbiseyle uyum sağlayan sade makyajını sevdim. Ama keşkem kırmızı ruju da patlatsaymış. 
“Gone Girl” Rosamund Pike attends the 2015 Academy Awards at Hollywood & Highland Center in Hollywood, California in a Givenchy couture strapless gown paired with Lorraine Schwartz jewelry.

29 yaşında hamiş olan ve kem gözlere iyi gelen çirkinlik abidesi kocası ile ödül törenine katılan fayans ağızlı kızımız Keira Knigtley bildiğiniz üzere biricik Grey'mizin eski aşklarından.Kilo almak yaramış yüzü gözü yerine oturmuş. Çiçekli böcüklü masal edasında ki şirin elbisesi Valentino Couture.
Keira is wearing a Valentino couture dress, Chanel jewels, and Valentinocouture shoes.

"Bir yerimi açmadan da seksi olabilirim" iddiası ile her geceye kırk yaş üstü kumaşlara sahip elbiseleri ile gelen Scarlett yine beni şaşırtmadı. Hele ki geriye doğru taradığı saçlarıyla çok yakışıklı aman maskülen olmuş.
Scarlett Johansson attends the 2015 Academy Awards at Hollywood & Highland Center in Hollywood, California in an Atelier Versace with a Swarovski crystal embroidered collar accessorized with Piaget ear cuff.

Enerjisine ,sempatikliğine, porselen tenine hayranlık duyduğum ve her filmini izlemekten keyif aldığım genç oyuncu Emma Stone geceye Elie Saab elbisesiyle katıldı. Saçlarının tonuna vurulduğum gelsen kocamı boşarım yeminim olsun. Usanmadan yine yine bu kadını sevme sebeplerimden biri hem Elie Saab giyiyor hemde ayakkabı (Christian Louboutin ) hemide aksesuar (Tiffany & Co) . Daha nossun? dedirtiyor ve beni kalbimden vuruyor.
“Birdman” actress Emma Stone attends the 2015 Academy Awards at Hollywood & Highland Center in Hollywood, California in an Elie Saab couture gown paired with Christian Louboutin ‘Gardnera’ sandals and Tiffany & Co jewelry.

Hala güzel mi? değil mi? kararsız kaldığım ama Grey'e %100 temas halinde olduğu için kendimce fesatlandığım kadın Dakota Johnson. Kadının resmen çiçek gibi ismi var. Bak yine hasetlendim. Neyse ki ödül töreninde çok ışıldamadı ve ödül alamadı da fesatlığım biraz olsun dindi. Ama yine de keşke film tek kişilik kadro olsaymış da Dakota'nın paso salyalı halini izlemek zorunda kalmasaydık.
Dakota Johnson attends the 2015 Academy Awards at Hollywood & Highland Center in Hollywood, California in a Saint Laurent dress paired with Forevermark jewelry and Bally shoes and clutch.

Yine bir Elie Saab prensesliği ve JLO. Ama göğüs dekoltesi bermuda şeytan üçgeni.Allahım sen şeytana uydurma yarappi sanırsın 20'lik genç kız. 
The Oscars presenter brought drama to the carpet via a blush-hued beaded gown by Elie Saab. The star accessorized with a Salvatore Ferragamo clutch and 20 carats of Neil Lane diamond and platinum jewelry.

Naifliği,duruluğuyla,hanfendiliği ile erkeklerin feleğini şaşırtan olgun barbie bebeğimiz canımız Cate Blanchett'imiz Maison Martin Margiela Couture bir güneşlik perde ay pardon elbise giymiş. O yaşta bu kadan güzel ol,sırf erkeklerin değil kadınların da nefesini kes ama koskoca Oscar törenine gelirken şu giydiğin şeye bak.Gerdanlık da kemeraltın da satılan tanesi 5 tl pazar kolyeleri gibi. Ama sorsan Tiffany&Co. İçim yanıyor içim anlıyor musun? Blanc? anlayamazsın.
Cate Blanchett attends the 2015 Academy Awards at Hollywood & Highland Center in Hollywood, California in a Maison Martin Margiela Couture by John Galiano gown paired with a Tiffany & Co. necklace.

Hayat felsefesi "Kendimden söz ettirmezsem incilerim dökülür" olan Lady Gaga senin ne işin var orada annem ya? sen çok yanlış geldin yavrum burası Oscar ödül töreni. HA!Anladım sen tören sonrası bulaşıkları yıkamaya geldin. Okkeyy arkaya alalım biz seni.ahahha
I think Lady gaga is doing the dishes tonight.So that dress and that gloves. holy crap! I'm gonna die right know. ajjajaja

bugünlük bu kadar güzellikler, boynum kreçlendi gidiyorum. 
hepicinize iyi geceler.
S.

that's it beauties nite! nite!
best,
S.

Hiç yorum yok: