Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuvanam MBFWIstanbul'2013 Koleksiyonu


 Dünya tatlısı moda tasarımcısı Tuvana Büyükçınar Demir...Tuvanam 2013 koleksiyonunda siyah ve beyaz'ı ölçüsünde kullanarak klasik detaylardan uzak göz alıcı işlemeleri ve simleri ile yine kalplerde ki yerini aldı. Favori parçalarım arasında siyah beyaz deri etek ve çizgili transparan detaylı deri etek mevcuttu. Bunun dışında deri detaylı yarım eldivenler, deri ceketler de ki çoklu kemerlerin kullanımı ve kovboyu anımsatan alımlı modeller podyumun tozunu dumanına kattı. Minimal çizgilere sahip maxi elbiselerdeki sırt dekolteleri ise beklentinin biraz altındaydı.Çünkü fazlasıyla Rahibe Teresa modelini andırıyordu. Sadece renk uyumluluğu başarılıydı. Backstage ise kadrajların flaşları, makyözlerin koşuşturması, Tuvanam'ın koleksiyonu kontrolü ile kıpır kıpırdı... Şimdi gelin o gün neler yaşamışız beraber görelim.



Yurtdışından gelen özel Mac Makyözlerince oluşturulan look'larda en çok sevilen look; pembe kaşlar, pembe dudaklar,dumanlı gözler...  Mac Makyözlerinden Ahmet Yılmaz ve Sevgi Demirel... Sevgi modellerden güzel o ayrı... o nasıl bir makyaj, nasıl bir saç, nasıl bir asillik... orda ki salaş ve paçoz halimle ben kendimden utandım o derece.
En kaprissiz en şeker en rahat modeller yine yabancılar... Kanları soğuk yapacak birşey yok, ama tahmin edilenin dışında da sıcakkanlılar. 
İşte bahsettiğim elbiseler... Neden boğazına kadar kapalı? neden???!
Yeşil-siyah-beyaz! Renklerin uyumu, zımbalı kemer detayları ve derinin kumaşla imtihanı...Taşların yün ile buluşması.
Mezuniyetim bu sene olsaydı sizi temin ederim ki böyle iddialı bir elbise giymekten gurur duyardım. Eldivenler!!!
Maxi elbiselerde ki transparan detaylar ve asi bir görüntü yaratan deri ceketler. En başta bahsetmiş olduğum kemerler sizce de çok başarılı değil mi? Bunları kışlık botlara da yapmalılar. 
Ayakkabıdan söz etmişken sanırım yine bir deri stilletto krizim geldi! 
Biri beyaz deri mi dedi?! Beyaz stillettoda sadelik olsun benim olsun...İşte hepsi bu kadar umarım eğlenmişsinizdir ;)
Sevgiler
S.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

ya rss'lerinde bi sorun mu var acep? çünkü en son http://wantthefashion.blogspot.com/2013/03/mercedes-benz-fashion-week-what-am-wear.html postun gözüküyor benim okuma listemde, sonraki hiç bir yazın gelmemiş :/

wantthefashion dedi ki...

tatlım şimdi baktım ama hiç bir sorun yok gibi.. teşekkürler uyardığın için :)

Y además sombreros dedi ki...

Me gusta tu post
Te sigo en google
Besos.

designbyD dedi ki...

Aynen Sedef benim okuma listemde de bayadır yazıların görünmüyor:S

wantthefashion dedi ki...

bilemedim ki valla??? kurcukluycam şimdi yine ..