Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç Tipinize göre Şampuan? (Urban Care Natural's)

Herkese Merhabalar dün İstanbul'da denk geldiğim harika bir lansmana katıldım. Hem önceden takip ettiğim bloggerlar ile tanıştım hemde saç tipimize göre kullanmamız gereken ürünleri öğrendik ve sizler için notlar almayı da ihmal etmedik.Hep bir arada olunca Urban Care Lansmanı Selfie pozu bile verdik.(Resimdekiler; Chunlibeauty Buse, Ojelerblog EsraSeraptan Serap , Selen Kozmetik Marka Müdürü Selen Hanım, Selen Kozmetik Kurumsal İletişim Uzmanı Sevda Hanım, Yaseminkokulubirhayat.)
Öncelikle ürünlerin tamamı paraben içermediği için hamilelik döneminde dahi rahatlıkla kullanılabilir. Benim argan serisiyle tanışmam 1,5 senesi öncesine dayanır. O zamandan öncesinde sürekli şampuan problemi yaşıyor ve dalin kullanıyordum. Şimdi ise ince telli,sönük, kolay şekil almayan ve 2 günde bir yağlanan saçlara sahip olduğum için Argan içerik saç kremini, Kollajen+Keratin içerikli şampuanı ,Argan saç spreyini kullanıyorum. Son derece memnunum ki saçlarımın canlılığı arttı ve kökten uca denge kazandı. Herkesin söylediğine göre bende anladım ki normalden daha fazla uzayan saçlara sahibim. 

Hepimizin saçımıza göre aradığı şampuan ve kremi bulamama gibi bir problem yaşadığı kesin. Bu yüzden size ayrıntılı olarak doğru ürünü bulmanıza yardımcı olacak bir yazı hazırladım. 

1.Kolay kırılan her saç tipi için; URBAN Care Argan Yağı ve Keratin serisi geliştirilmiş özel formülü ile 6 adımda muhteşem bir bakım sunuyor. Şampuan, kolay kırılan, yıpranmış saçları onarıp yeni kırılmaları azaltmaya yardımcı olurken saç kremi de saç yapısında bulunan kırıkları pürüssüzleştirerek kırılmaları onarıyor. Haftada bir veya iki kez uygulayabileceğiniz bakım maskesi ile de saçınıza sadece 1 dakikada daha yoğun bakım uygulayabilir ve saçınıza kaybettiği nemi geri kazandırabilirsiniz. Yıkama sonrası özel bakım için saçınızın bakımını tamamlayacak ve etkisini hızla göreceğiniz nemli ya da kuru saça uygulanan sıvı saç kremi ile saçınızı rahatça tarayabileceksiniz. Tarama işleminden sonra bakım serumu ile fön ve maşa işlemlerinden saçınızı koruyarak elektriklenmeyen parlak ve yumuşak bir saç görümüne sahip olursunuz.
2.Kepekli ve kolay yağlanan saç dipleri için; Antibakteriyel özelliği ile saç diplerini derinlemesine temizleyerek saç köklerinin nefes almasını sağlayan, yağlı ve kepekli saçlara özel arındırıcı ve kepek karşıtı bakım serisi URBAN Care Tea Tree Oil-Keratin şampuan aşırı yağlı saçların arındırılmasına ve yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Parfüm içermeyen formülü sayesinde çay ağacının ferahlatıcı kokusu ve etkisiyle saç dipleriniz nefes alır.
3. Yıpranmış ve çok boya gören saçlar; URBAN Care Intense Keratin serisinde yer alan yoğun keratin içeren ürünler; cansız, işlem görmüş saçlarınızın onarılmasına yardımcı olur, kırıkların görünümünü azaltır. Paraben içermeyen formüle sahip URBAN Care Intense Keratin serisinde bulunan onarım maskesini haftada bir veya iki kez uygulayarak dış etkenlerden dolayı kaybettiği canlılığı ve gücü geri kazanırken bakım serumu ile de saç tellerinizi pürüssüzleştirerek saçınızın elektriklenmesini ve kabarmasını engelleyebilirsiniz.
4.İnce telli,kuru,sönük saçlar için; Kolojen eksikliği saçlarda kuruluğa, solgun görünüme ve kırılmalara neden olur. Saçın nem dengesini sağlayan ve güçlendiren amino asit bakımından zengin protein maddesi olan kolajenin içerisinde yoğun olarak yer aldığı URBAN Care Collagen & Keratin Yoğun Nemlendirici Bakım Serisi ile canlılığını ve parlaklığını kaybeden kuru ve mat saçlarınıza yeniden hayat verin.
5.Çabuk çatallanıp,kopup,kırılan saçlar için; URBAN Care Biotin-Keratin Dökülme Karşıtı ve Güçlendirici Seri, içeriğinde bulunan biotin ve keratin ile etkili bir bakım sunuyor ve saçın seyrelmesini önlerken sac kaybı dolayısıyla uzatmaktan çekindiğiniz saçlarınızın uzamasına yardımcı olarak uzama suresini hızlandırıyor ve saçın beyazlaşma sürecini de geciktiren seri URBAN Care Biotin- Keratin Dökülme Karşıtı ve Güçlendirici saç bakım serisi, zarar görmüş keratin tabakasını yeniden yapılandırarak saçlarda oluşan kırılma ve kopmaları engellemeye yardımcı olur. Saç telini özel olarak içten yapılandıran seri, saç köklerini yeniden canlandırıyor ve saç yoğunluğunu artırıyor. 

Lansman Nişantaşı Hardal Cafe'de yapıldı ve tatlılarıyla fena can aldı. Tadı damağımda kalan çilekli porsiyonların yanı sıra İstanbul'lu bloggerlarında tatlılığı ayrıydı. Resim çekmekten resimlerde pek göremediğimiz Maviojelikız 'da oradaydı. Yaşını ne siz sorun ne ben söyliyim bu kadar doğal bu kadar minyon ve şeker bir blogger olamaz blogu için tıktık.

 Ojelerblog sahibesi Esra'yı ve yaptığı harika tırnak sanatını görmek için instagram hesabını takibe almanızı öneririm. Miagusto'nun chanel telefon kabına ise hepimiz bayıldık. Toplu bir alıma başlayacağımız kesin. :)

En sevdiğim bloggerlardan olan (Chunlibeauty Buse, Ojelerblog Esra, Seraptan Serap, Miagusto,Maviojelikiz, Pınar,Tuğçe)
 
Harika kampanyalardan haberdar olmak ve güzel hediyelerden kazanmak için Urban Care Natural instagram ve facebook sayfalarını takibe alın.
 Selen ve Sevda Hanım

Bugünlük bu kadar üzerine titrediğiniz, en değerli hazineniz olan saçlarınıza iyi bakmanız dileğiyle... 

Sevgiler,
S. 

Hiç yorum yok: