Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The 100 Series Watch Design from Michael Kors for WFP


Aksesuar düşkünlüğüm yakınlarımca bilinir ancak söz konusu nadir bulunacak ve anlam taşıyan bir aksesuar ise işte bu her bayan için vazgeçilmez bir ürün olur. Michael Kors'un aylar öncesinden gördüğüm bu saati dikkatimi çekmişti. Ancak satışa çıkmadığı için kendisini biraz bekletmeye almıştım. Bugün öğrendim ki mavi kasaya sahip sınırlı sayıda üretilen bu saatlerin özel bir anlamı var. United Nations World Food Programme (WFP)'a  yani Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı'na destek vermek amacıyla üretilen ve mavi dünyayı,globalleşmeyi simgeleyen mavi kasalı saat için M.Kors satılan her saat başına 25$ bağış yapacağını açıkladı. Globalleşen dünyamızda açlık küresel bir sorun olma yolunda ilerliyor.Bir çok marka buna duyarsız ve tüketimin arttırılmasına yönelik çalışırken en sevdiğim markalardan Michael Kors bu kampanyayı başlatarak büyük bir örnek oldu.Kampanyayı destekleyen ünlüler arasında Halle Berry gibi Hollywood starları yer alıyor. Burada ki sayfayı incelemenizi tavsiye ederim, isterseniz sizde twitterdan #watchhungerstop hashtag'i ile açlık mücadelesine destek olabilirsiniz.


altın ve gri kordonlu olmak üzere 4 farklı kasadan oluşan modeller.
Saatin arkasında ise Michael Kors kendi imzası ve aldığınız bir saat ile açlıkla mücadele eden insanlar için 100 öğün sağladığınızı belirten bir yazı bulunmakta. Elbette sizin için yeterli gibi gelmesede bu kampanyaya duyarlı bir çok insanın arasında bulunmak dahi gurur verici ve unutulmayacak bir anı gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

Sevgiler
S.

2 yorum:

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Çok güzel bir paylaşım olmuş:)Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

wantthefashion dedi ki...

Teşekkürler mutlaka sayfanızı ziyaret edicem,
Sevgiler 😍